Szállás Gyenesdiás, szállásfoglalás, programok, látnivalók egy helyen.

útiterveim Belépés
Hétvégére
Következő nyaralásra
Egyszer megnézném

Magyarország » Zala megye » Gyenesdiás  

Katalin Étterem

  • Katalin Étterem, Gyenesdiás

  • Katalin Étterem, Gyenesdiás (2.kép)

  • Katalin Étterem, Gyenesdiás (3.kép)

Reform-táplálkozás, wellness-étrend, magyaros ízek, mediterrán ételek igen, ezek mind hozzátartoznak Katalin Éttermünk kínálatához.

Ha fogytán van energiája, válasszon étlapunk gazdag kínálatáról, hogy közelebbről megismerhesse konyhaművészeink fenséges ételeit. Ízlelje meg helyi specialitásainkat és fogyasszon mellé egy kellemes pohár bort.

Naponta változatos kínálattal - vegetáriánus és gyermekek szájízének megfelelő ételekkel - várjuk Vendégeinket. Hangulatos környezetben szinte minden nap találkozhat chefjeink valamely specialitásával.

Mi megadjuk a lehetőséget Önnek, hogy egészségesen étkezzen, Wellness-étrendünk kellően rostgazdag. A rostok gátolják az elhízást és megakadályozzák az energiát adó tápanyagok gyors felszívódását. Esze ágában sincs kedve lemondani a szénhidrátokról, fehérjékről és egészséges zsiradékokról? Nem baj! Nálunk megtalálja a laktató ételeket is, csak fogyassza mértékkel.

Az étlapon az ételeket piktogrammal is jelöljük, melyeken a következő ételallergiát, ételérzékenységeket különböztetjük meg:
Gluténmentes
Laktózmentes
Cukor nélkül készült
Tojás nélkül készült
Vegetáriánus

Katalin Étterem férőhelye: 140 fő (svédasztalos tálalás esetén). Katalin Bárunkhoz tartozó lounge további 40 fő befogadására alkalmas (az étteremmel összenyitható).
Szabadtéri fedett Grillkertünket időpont egyeztetés mellett egyéni szállóvendégeink is igénybe vehetik.

FONTOS! Turisztikai tartalmat mindenki szabadon regisztrálhat, melyről az adatok között megadott e-mail cím tulajdonosát automatikusan értesítjük. A fenti adatok valódiságát a feltüntetett e-mail cím (info@hotelkatalin.hu) tulajdonosa eddig még nem igazolta vissza!

Ha Ön a fenti tartalom kapcsolattartója, kérjük kattintson ide!

Értékelések  Írjon értékelést

Nézz körül máshol is

 
Ez az oldal cookie-kat használ, hogy biztosítsa a legjobb felhasználói élményt. Rendben